Fotògraf

Oliver Villas Fotògraf

Tècnic Superior en Fotografia Artística

Oliver Villas neix el 14 de Juliol de 1977 a Lleida. Des de petit va sentir molt interès per l'art, per això els seus inicis són autodidactes i quan va veure l'oportunitat, es forma com a fotògraf.

El 2002 va quedar finalista del certamen fotogràfic internacional "Tots som diferents". Organitzat per Injuve, Madrid. Fotografia publicada al llibre del certamen.

Ha participat i exposat en dues edicions del Festival Bianual Fotonoviembre (Atlàntica Col·lectives), organitzat a Tenerife, 2003-2005.

Ha col·laborat amb la publicitat de les activitats que organitza el Departament de Joventut de l'Ajuntament de Lleida: "Agenda Jove", "La nit és jove", "Fòrum Jove" i els tríptics dels diferents centres de joventut, 2002-2006.

Actualment des del 2011 imparteix tallers de fotografia per la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Lleida, tasca que compagina amb el seu estudi fotogràfic situat al barri de Balàfia de Lleida, dedicat a la fotografia social.

Des del 2014, per creixement personal, es troba en un procés d'investigació d'una tècnica fotogràfica del segle XIX anomenada "col·lodió humit".

Més sobre mi:

Faig fotos perquè m'agrada, perquè gaudeixo i perquè sóc feliç fent-les. M'agrada documentar històries reals, explicar-les tal com succeeixen, ser testimoni en primera mà de sentiments, emocions, i observar fins el més petit detall.

Per a mi la fotografia no és simplement prémer un botó, és una manera de mirar i observar la vida, cada treball és una història nova i diferent per a mi.

Des del 2004 em dedico a la fotografia social, tasca que he anat compaginant amb la meva formació de fotògraf, per estar sempre al dia i oferir el millor de mi mateix.

Sóc pare de dos nens fantàstics, i entenc i busco les rialles i sentiments dels nens.